ΦΩΤΟΘΗΚΗ

5-geraka-1

Νέα σχολική χρονιά με “φρέσκια” όψη και περισσότερη ασφάλεια στο σχολείο μας.

Με χαρά και ικανοποίηση σας ανακοινώνουμε ότι ολοκληρώθηκαν την περασμένη εβδομάδα οι εργασίες βαφής των εξωτερικών μαντρότοιχων από συνεργείο του Δήμου. Τα χρώματα ήταν ευγενική χορηγία της εταιρείας Vechro προς τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων. Επίσης ολοκληρώθηκαν και οι παρεμβάσεις του της Σχολικής Επιτροπής στα κάγκελα του επάνω προαυλίου. Τοποθετήθηκε προστατευτικό υλικό plexiglass, προκειμένου να μην ξανασυμβούν ατυχήματα όπως την προηγούμενη σχολική χρονιά. Ο Σύλλογος με επιστολές και συνεχείς οχλήσεις προς τους αρμόδιους φορείς κατάφερε [...]

otan-i-paradosi

Εκδήλωση Παραδοσιακών Χορών

Την Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017 πραγματοποιήθηκε η γιορτή για την εκδήλωση των παραδοσιακών χορών, στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων του 5ου Δημοτικού. Η διοργάνωση έγινε από τους Σ.Γ.Κ. των 2ου & 5ου Δημοτικών Σχολείων.

guitar

Εκδηλώσεις Κιθάρας & Ζωγραφικής

Το Σάββατο 10 Ιουνίου 2017 πραγματοποιήθηκε η γιορτή για τις δραστηριότητας της κιθάρας και της ζωγραφικής, στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων του 5ου Δημοτικού. Η διοργάνωση έγινε από τους Σ.Γ.Κ. των 2ου & 5ου Δημοτικών Σχολείων.

2013-06-04_203955

Εκδήλωση Μουσικοκινητικής

 Την Τρίτη 6 Ιουνίου 2017 πραγματοποιήθηκε το τελευταίο μάθημα της δραστηριότητας της μουσικοκινητικής που πραγματοποιούμε σε συνεργασία με τον ΣΓΚ του 2ου Δημοτικού. Ήταν ανοικτό μάθημα και τα παιδιά έδωσαν μια μικρή παράσταση μπροστά στους γονείς τους. Συγχαρητήρια στους μικρούς μαθητές και στην δασκάλα τους κα Αντζουλέτα Πουσνάρα. Καλό καλοκαίρι και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Σεπτέμβρη.

image-0-02-05-0164b360fd6f87cbcf97d1e4081bc5f2b73850fc6d4a70a4a69ba8d24237b9f4-V

…και του χρόνου…

Με μεγάλη επιτυχία (κατά ομολογία των κόσμου που παραβρέθηκε) πραγματοποιήθηκε το αποκριάτικο ξεφάντωμα της Τσικνοπέμπτης και φέτος. Το γεγονός έγινε πλέον το ”must” των αποκριών. Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω…κι αν ζηλέψατε, μην χάσετε ούτε το επόμενο.      

untitled

Ο Άγιος Βασίλης στο σχολείο μας

Με την συνδρομή του Συλλόγου (χορηγία γλυκισμάτων και στολής άγιου Βασίλη), ο δάσκαλος του σχολείου μας κ. Σταύρος Παπαϊωάννου, υποδέχτηκε τους μικρούς μαθητές την τελευταία ημέρα μαθημάτων πριν τα Χριστούγεννα. Ένα μεγάλο μπράβο στον κ. Σταύρο που μέσα στην βροχή και το τσουχτερό κρύο του σημερινού πρωινού, έφερε εις πέρας την αποστολή του.  

sign

Δωρεά Η/Υ

Η ταμίας του Συλλόγου μας κα Τσούτση, παρέδωσε σήμερα υπολογιστές και εκτυπωτές δωρεά της Εθνικής Τράπεζας για την αίθουσα πληροφορικής του σχολείου μας. Ευχαριστούμε όλους.  

3_a4_lr

“Τα Παραμύθια της Γιαγιάς” 17/12/2016

17-cebdcebfceb5cebcceb2cf81ceb7

Γιορτή 17ης Νοέμβρη 2016

slide_9

Γ’ τάξη – Γιορτή 28ης Οκτωβρίου

Υπεύθυνες δασκάλες εορτής: Γαρυφάλλου Στέλλα, Φλέσσα Ματίνα Υπεύθυνη δασκάλα χορωδίας: Μήτσουλα Ηλιάνα