ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΟΥΜΕ ΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ

 

 

Αγαπητοί γονείς

Γέρακας,24/09/2012

Πιστεύοντας ακράδαντα στο θεσμό της σχολικής βιβλιοθήκης και στον πολλαπλό ρόλο που καλείται να διαδραματίσει, τόσο εντός της σχολικής κοινότητας, όσο και στα όρια της τοπικής κοινωνίας ελπίζουμε αυτή η προσπάθεια, αυτό το δώρο για τα παιδιά μας να βρει εν τη γενέσει της την προσδοκώμενη ανταπόκριση  και συνεισφορά σας.

 

Προκειμένου λοιπόν να εμπλουτίσουμε τη βιβλιοθήκη του σχολείου μας, η οποία αποσκοπούμε από φέτος να λειτουργήσει και ως και ως δανειστική θα σας παρακαλούσαμε όπως όσα βιβλία δεν χρειάζεστε  ή έχετε διπλά ή μπορείτε να εξασφαλίσετε και είναι σε καλή κατάσταση να μας τα προσφέρετε. Σιγά-σιγά και με τη δικής σας βοήθεια θα λάβει σάρκα και οστά αυτός ο χώρος και θα μετατραπεί σε σημείο αναφοράς όπου ο μαθητής θα καταφέρει να αναπτύξει τις ιδιαίτερες κλίσεις, ικανότητες και δυνατότητές του, θα καλλιεργήσει τη δημιουργική και κριτική του σκέψη σύμφωνα με τον δικό του ρυθμό.

 

Επίσης όποιος γονέας διαθέτει τις γνώσεις, την όρεξη και λίγο χρόνο προκειμένου να ασχοληθεί με τη βιβλιοθήκη ας επικοινωνήσει μαζί μας.

 

Ευχαριστούμε