ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΛΑΝΗΤΑΡΙΟ

STA-MONOPATIA-TWN-ASTRWN-02To ΔΣ του Συλλόγου μας, στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων που πραγματοποιεί κάθε χρόνο, σας προτείνει να επισκεφτούμε την Κυριακή 26 Ιανουαρίου το Ίδρυμα Ευγενίδου όπου θα παρακολουθήσουμε μαζί την ψηφιακή παράσταση

ΣΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ

(Δυο λόγια για την παράσταση)
Κάθε βράδυ, όταν ο ουρανός έχει ξαστεριά, τα πάντα μοιάζουν γαλήνια και ειρηνικά. Κι όμως, το τι βλέπουμε εκεί πάνω δεν είναι παρά μια καλοστημένη απάτη! Γιατί στα μονοπάτια των άστρων του Γαλαξία μας, δεν θα βρούμε έναν ήρεμο και αναλλοίωτο κόσμο, αλλά αντίθετα τις συχνά βίαιες φυσικές διεργασίες μιας αέναης γένεσης και καταστροφής. Πραγματικά, χάρη στην πρόοδο της αστρονομικής έρευνας και της διαστημικής επιστήμης, χάρη στην εξέλιξη των οργάνων και εργαστηρίων που διαθέτουμε, οι θαυμαστοί, παράξενοι κόσμοι του Γαλαξία μας παρελαύνουν μπροστά στα έκθαμβα μάτια μας.

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ και ΜΕΤΑΦΟΡΑ για γονείς 7 ευρώ και για παιδιά 6 ευρώ. Τόπος συγκέντρωσης τo σχολείο μας και ώρα: 18:15 μ.μ. Παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή καταβάλλοντας το αντίτιμο σε μέλη του Συλλόγου μας που από την Πέμπτη 16-1-2014 μέχρι και την Τετάρτη 22-1-2014, και ώρες 8.00-8.10 πμ και 13.50-14.00μμ θα βρίσκονται στη είσοδο του σχολείου.

Ονοματεπώνυμο Μαθητή:……………………………………………………………………. Τμήμα Μαθητή………….
Αριθ. εισιτηρίων Παιδιών:…………………………… Γονέων…………………………………………………..
Ποσό σε Ευρώ ………………………………………………………………………………..
Υπογραφή κηδεμόνα………………………………………………………………………………..

ΤΟ ΔΣ