ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 5ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΔΗΜΟΥ ΓΕΡΑΚΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

 

Όλοι γνωρίζετε τις Πυραμίδες της Αιγύπτου;

Κάποιοι από σας μπορεί να τις έχετε επισκεφθεί.

Πόσοι όμως γνωρίζετε ότι και εδώ στην Ελλάδα, τη χώρα μας,

την κοιτίδα του πολιτισμού, υπάρχουν τουλάχιστον τρεις Πυραμίδες

 

Λ Ι Γ Ο Ι,   Ε Λ Α Χ Ι Σ Τ Ο Ι

ΕΛΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΖΙ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΣ ΚΤΙΣΜΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑΣ, ΝΑ ΚΟΛΥΜΠΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΜΕ……..

 ….στην μαγευτική παραλία της Σαμπατικής που βρίσκεται κοντά στο  Λεωνίδιο. Το γραφικό λιμανάκι με το μικρό ψαροχώρι, τα καταγάλανα πεντακάθαρα νερά, το καταπράσινο βουνό, συνθέτουν ένα εντυπωσιακό φυσικό περιβάλλον και μας υπόσχονται μια αξέχαστη απόδραση από την καθημερινότητά μας

Όμως πριν φτάσουμε στον προορισμό μας θα επισκεφθούμε την πυραμίδα του Ελληνικού ή των Κεγχρεών Συνδυάζοντας λοιπόν το “τερπόν μετά του ωφελίμου” θα μας δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσουμε ένα από τα πιο άγνωστα σύμβολα της αιωνιότητας, ένα κτίσμα ενός πανάρχαιου πολιτισμού που ήκμασε και τα απομεινάρια του πια μαρτυρούν το μεγαλείο και τη δόξα μιας εποχής αλλοτινής που δεν έσβησε, αλλά ακόμη και σήμερα εξακολουθεί να μας γεννάει ερωτηματικά. Ένα από τα αρχαιότερα κτίσματα, όχι μόνο της Ελλάδας και της Ευρώπης αλλά ίσως και του κόσμου.

 Ελάτε, λοιπόν μαζί μας την Κυριακή 5/6/2011 να φάμε, να πιούμε, να κολυμπήσουμε, αλλά πάνω απ’ όλα να γιορτάσουμε το τέλος μιας ακόμη δημιουργικής και αποδοτικής περιόδου.

 Δηλώσετε τη συμμετοχή σας καταβάλλοντας το αντίτιμο της συμμετοχής 16 ευρώ (που περιλαμβάνει μετάβαση με λεωφορείο και γεύμα –μπριζόλα, ρύζι, πατάτες, σαλάτα εποχής, τζατζίκι, νερό εμφιαλωμένο) μέχρι και την Παρασκευή 27-5-2011 σε μέλη των συλλόγων που θα βρίσκονται από Τρίτη 24-5-2011 έως και Δευτέρα 30-5-2011 στην αίθουσα 20 (Β4) από 7.50πμ έως 8.10πμ.

 

ΤΑ ΔΣ