Ευχαριστίες για Συμμετοχή στο Bazaar 14/12/2019

Το ΔΣ του Συλλόγου θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τους μαθητές, γονείς και δασκάλους για τη συμμετοχή, αλλά και τη συνεισφορά σας στο bazaar που έλαβε χώρα το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019 στον χώρο του σχολείου μας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία λόγο της συμμετοχής τους, τόσο στις εκδηλώσεις εκείνης της ημέρας όσο και της οικονομικής στήριξης που παρείχαν στον Σύλλογό μας μέσω των αγορών τους.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στη δασκάλα Μουσικής του σχολείου μας, κα Μαρία Κουτσόγιωργα για το πολύ όμορφο και εντυπωσιακό μουσικό δρώμενο που ετοίμασε με μαθητές του σχολείου, στον υποδιευθυντή κο Παπαϊωάννου Σταύρο για την κατασκευή όμορφων κεριών για το bazaar, τον κο Λευτέρη Γαραντωνάκη, προπονητή του παγκρατίου για την όμορφη παρουσίαση της προόδου των μαθητών και την εικαστικό μας κα Ελπίδα Δημογιάννη για την πανέμορφη Χριστουγεννιάτικη κατασκευή που έφτιαξε μαζί με τα παιδιά.

Τις πιο θερμές ευχαριστίες μας σε όλους τους εθελοντές γονείς και ειδικότερα στις Αντωνία Μωραΐτη, Έφη Μπουκιου, Πόπη Μοσχάκη για την πολύτιμη και ανεκτίμητη βοήθεια τους, οι οποίοι προσέφεραν αντικείμενα και προϊόντα για τη πραγματοποίηση του bazaar. Ήταν η καρδιά του bazaar, διότι χωρίς αυτούς δε θα ήταν δυνατή η πραγματοποίηση της συγκεκριμένης εκδήλωσης.

Από το bazaar συγκεντρώθηκε σημαντικό ποσό, μέρος του οποίου αποφασίστηκε και αποδόθηκε στη ΜΕΡΙΜΝΑ – Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία, https://merimna.org.gr/. Η ΜΕΡΙΜΝΑ είναι δίπλα σε παιδιά και εφήβους παρέχοντας ψυχολογική υποστήριξη σε γονείς και παιδιά, ανακουφιστική φροντίδα σε οικογένειες, ψυχολογική στήριξη στο πένθος παιδιών και οικογενειών, παιδιατρική ανακουφιστική φροντίδα στο σπίτι, συμβουλευτική στήριξη σε σχολικές κοινότητες και συμβουλευτική μέσω τηλεφώνου.