Κάλεσμα στήριξης του Κοινωνικού Παντοπωλείου εν όψει του Πάσχα

Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων σας καλεί να στηρίξετε την προσπάθεια του  Δήμου μας , ενισχύοντας  το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Ο Δήμος Παλλήνης προχώρησε  στην δημιουργία και τη λειτουργία του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης,  για την προστασία όλων όσων πλήττονται από τις δυσμενείς συγκυρίες.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Παλλήνης, λειτουργεί καθημερινά στην οδό Μιαούλη 28 στο Γέρακα και εξυπηρετεί σταθερά ανά μήνα, περί τις 350 οικογένειες, που αντιστοιχούν σε 1.200 πολίτες, προσφέροντας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.
Ενόψει της εορταστικής περιόδου του Πάσχα  σας καλούμε να συμβάλλετε στην συγκέντρωση  βασικών αγαθών για τους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Οι ανάγκες  σε τρόφιμα, γι’ αυτόν τον μήνα, ιεραρχούνται ως εξής :

ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ

ΓΑΛΑ

ΟΣΠΡΙΑ

ΡΥΖΙ

ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ

ΖΑΧΑΡΗ

ΖΥΜΑΡΙΚΑ

ΑΛΕΥΡΙ

ΚΟΝΣΕΡΒΕΣ

ΜΠΙΣΚΟΤΑ -ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ

ΦΡΥΓΑΝΙΕΣ  

 

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ζητήσετε από τα μέλη του ΔΣ του συλλόγου στα οποία μπορείτε να  παραδώσετε και τα τρόφιμα  τις πρωινές ώρες έξω από το σχολείο έως την Παρασκευή 22 Απριλίου. Θα υπάρχει δυνατότητα να παραδώσετε τρόφιμα και την ήμερα της πασχαλινής γιορτής την Κυριακή 17 Απριλίου .

ΤΟ ΔΣ