ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ 04-06-2011

 

Αγαπητοί γονείς,

Με ιδιαίτερη χαρά για 6η συνεχή χρονιά διοργανώνουμε και φέτος το πρωτάθλημα σκάκι των σχολείων μας, το Σάββατο 4/6/2011 και ώρα 09.00 π.μ., ένας θεσμός που έχει καθιερωθεί και βρίσκει ανταπόκριση με όλο και περισσότερα παιδιά.

Επίσης στα πλαίσια των δραστηριοτήτων των συλλόγων καλούμε όλους τους γονείς το Σάββατο 4/6/2011 στον προαύλιο χώρο του σχολείου μας, να παρακολουθήσουμε μαζί με τα παιδιά μας την επίδειξη της Ρομποτικής ομάδας, το θεατρικό εργαστήρι των συλλόγων μας που θα ανεβάσει την θεατρική παράσταση έργο: «OΛΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΚΑΛΙΑ» και να βραβεύσουμε τα παιδιά του διαγωνισμού των παραμυθιών και της ζωγραφικής, τα παιδιά που πρωτεύσαν στο σκάκι, καθώς και τα παιδιά που έλαβαν μέρος και πρωτεύσαν στους αγώνες βόλεϊ και ποδοσφαίρου.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

19.10 Έναρξη χαιρετισμοί

19 15 ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ από τα παιδιά του τμήματος

19.45 ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ από την ομάδα του σχολείου

20.45 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ με θέμα «ΒΙΒΛΙΟ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ»

ΒΡΑΒΕΥΣΗ των παιδιών που έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό παραμυθιών και ζωγραφικής από την συγγραφέα κ. ΒΑΝΤΑ ΚΟΥΤΣΟΚΩΣΤΑ και τους ζωγράφους κκ. ΠΛΑΤΩΝΑ ΑΛΕΞΙΟΥ και AΝΝΑ ΧΡΥΣΙΚΟΠΟΥΛΟΥ με απονομή βραβείων.

ΒΡΑΒΕΥΣΗ στους πρωταθλητές του ΣΚΑΚΙOY και αναμνηστικά διπλώματα στους συμμετέχοντες και τέλος

ΒΡΑΒΕΥΣΗ με αναμνηστικά διπλώματα στις ομάδες ποδοσφαίρου και βόλεϊ του σχολείου μας που πρώτευσαν.

Ας βρεθούμε όλοι πλάι στα παιδιά μας, να χαρούμε μαζί τους και να επιβραβεύσουμε τα αποτελέσματα της δουλειάς που κατέβαλαν ολόκληρη τη σχολική χρονιά, στερούμενα πολύτιμο χρόνο από το παιχνίδι και την ξεκούρασή τους.

Με τιμή,

Τα Δ.Σ. του 2ου και 5ου Δημοτικού Σχολείου Γέρακα

 

 

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας: βιβλιοπωλείο “Άδωνις”, βιβλιοπωλείο “Φιλομάθεια”, Πλαίσιο, Saturn, ζαχαροπλαστείο “Λάμπρος”, άνθη-φυτά Αβαρκιώτης.