ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 8-12-2013

Φέτος τα Χριστούγεννα ας είναι το σύνθημά μας «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ». Η   ΠΡΟΣΦΟΡΑ μας να γίνει ΕΛΠΙΔΑ σε κάποιους που το χρειάζονται. Ας βοηθήσουμε όλοι ….ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

Ελάτε να προσφέρουμε τρόφιμα και ρούχα για να βοηθηθούν όσοι έχουν ανάγκη. Μια ΜΙΚΡΗ ΒΟΗΘΕΙΑ από όλους εμάς, είναι σίγουρα ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ για κάποιους άλλους, ειδικά τις γιορτινές αυτές τις μέρες

Καλούμε λοιπόν τους μικρούς μας φίλους μαζί με τους γονείς τους την ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ και ώρα 10.00-13.00 στην αίθουσα πολλαπλών δραστηριοτήτων του σχολείου μας την οποία θα μεταμορφώσουμε σε απίθανο χώρο, προσφοράς, έκφρασης, δημιουργίας και διασκέδασης, γιατί τα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ σημαίνουν ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΧΑΡΑ, ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ, ΕΥΧΕΣ.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ….

…Μαζεύουμε τρόφιμα και ρούχα και βοηθάμε κάποιους που έχουν ανάγκη.

Στολίζουμε το χριστουγεννιάτικο δένδρο του σχολείου μας με στολίδια που θα φέρει ο κάθε ένας (ένα ή δύο το κάθε παιδί αρκεί).

Διαλέγουμε και αγοράζουμε βιβλία από την έκθεση βιβλίου που θα στηθεί ειδικά για εμάς στον χώρο του σχολείου.

Βάφουμε το πρόσωπό μας χριστουγεννιάτικα με την βοήθεια της δασκάλας Θεατρικής αγωγής κας Στέλλας Καπώνη όπως και της δασκάλας εικαστικών κας Άννας Χρυσικοπούλου.

Γράφουμε όμορφες ευχές και γεμίζουμε με αυτές όλο το σχολείο. Ποιος ξέρει ίσως αυτή την χρονιά αν φωνάξουμε πιο δυνατά, να ακουστούν ….

Γευόμαστε  χριστουγεννιάτικα γλυκά.

Λέμε τα κάλαντα … και φυσικά επειδή Χριστούγεννα χωρίς Άγιο Βασίλη ΔΕΝ γίνονται, ο Άγιος Βασίλης θα μας περιμένει  να φωτογραφηθούμε μαζί του και να μας κεράσει  απίθανα γλυκά.

Σας περιμένουμε όλους

και σας περιμένουν πολλές ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ