Ο ΠΙΝΟΚΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ β2 ΜΑΓΕΨΕ

Με πολύ μεγάλη επιτυχία και παρουσία του δημάρχου Παλλήνης. Α. Ζούτσου πραγματοποιήθηκε στις 18 Δεκεμβρίου 2013 στο κατάμεστο Πολιτιστικό Κέντρο Γέρακα, η θεατρική παράσταση «Ο» από τους μαθητές του Β2 του 5ου Δημοτικού Σχολείου Γέρακα. Οι μικροί αυτοί μαθητές έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό σε μια παράσταση που καθόλου παιδική δεν έμοιαζε, κάνοντας το δάσκαλό τους κο Σταύρο Παπαϊωάννου να χαμογελάει από ικανοποίηση.
Ήταν μια παράσταση που τα είχε όλα: χιούμορ, χαρά, συγκίνηση …..Κανένας από τους θεατές δεν έμεινε ασυγκίνητος από το φινάλε της παράστασης με όλους τους μαθητές αγκαλιασμένους να τραγουδούν «….αστέρι μου φεγγάρι μου της άνοιξης κλωνάρι μου….» και σίγουρα κανείς δεν θα ξεχάσει το δάσκαλο των παιδιών στο τέλος να ανεβαίνει στη σκηνή μαζί τους και να χορεύουν ένα θεότρελο χορό. Ήταν πραγματικά μια πολύ όμορφη βραδιά από αυτές που τα παιδιά θα κουβαλούν για πάντα μαζί τους.
Θα πρέπει να συγχαρούμε τον κο Παπαϊωάννου για την προσπάθειά του και την εκπληκτική δουλεία που έκανε με τα παιδιά μέσα σε μόλις δύο μήνες.
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Γέρακα, δεν θα μπορούσε να «απουσιάζει» από την προσπάθεια αυτή και έχοντα ως γνώμονα το να βρίσκεται πάντα στο πλάι των εκπαιδευτικών, βοήθησε στην πραγματοποίηση της παράστασης αυτής καλύπτοντας το κόστος της ηχητικής εγκατάστασης της παράστασης.