ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ  5ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΔΗΜΟΥ ΓΕΡΑΚΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Εισαγωγή

 Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου αρωγός κάθε προσπάθειας, κάθε πρωτοβουλίας, παραστάτης και συνοδοιπόρος των εμπνευσμένων εκείνων ανθρώπων που δεν αντιμετωπίζουν το επάγγελμά τους αποκλειστικά ως χώρο βιοπορισμού, αλλά ως πεδίο δόξης λαμπρό και που με τόλμη και φαντασία υπερβαίνουν το εαυτό τους, αγκαλιάζει με αμέριστη αγάπη το βιβλίο αυτό.

 Ένα βιβλίο γέννημα εμπνευσμένης καθοδήγησης και τύχης, που τελικά σε όλα συντείνει ως alma mater, και τώρα συνηγόρησε, παρά τον ελάχιστο χρόνο έργο να γίνει η πράξη και το ποίημα δασκάλου και μαθητών.

 Η διδακτική, ο χρόνος, η αθωότητα και η χορηγία, η εμπειρία και η αγάπη, η φιλοπονία, η αδελφοσύνη και η φιλοκαλία αποτέλεσαν το περιβάλλον και τον γνώμονα, την ευαρέσκεια και τη βεβαιότητα της δημιουργικής παραγωγής του πονήματος αυτού.

 Ευχόμαστε οι μικροί συγγραφείς μας να «μεγαλώσουν», να κατακτήσουν τη γλώσσα και τα μυστικά της, την απεραντοσύνη του ελληνικού πνεύματος και των υπέροχων ιδεωδών του, αλλά και των παγκόσμιων μεγαλειωδών αξιών του.

 Μέχρι τότε όμως έχουν κατακτήσει τις καρδιές μας με την αστείρευτη φαντασία τους, την άοκνη προσπάθεια που κατέβαλλαν και τις απίστευτες ιστορίες της καρδιάς τους.

 Σας ευχαριστούμε παιδιά και ελπίζουμε το παράδειγμα του δασκάλου σας κ. Σταύρου Παπαϊωάννου να μιμηθούν στο μέλλον, όχι μόνον οι πανάξιοι συνάδελφοί του, αλλά όλοι οι συμπολίτες μας προσφέροντας ανεπιτήδευτα απ’ το υστέρημα του Χρόνου τους για το κοινό καλό στο λειτούργημα που όλοι μας τελούμε.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Οι μαθητές της ΣΤ 4, ο δάσκαλος κ. Σταύρος Παπαϊωάννου και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Δημοτικού Σχολείου Γέρακα

σας προσκαλούν το Σάββατο 28-5-2011 στις 19:00μμ στο 1Ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΓΕΡΑΚΑ (Αγίας Λαύρας και Ιωάννου Θεολόγου) στην παρουσίαση του Βιβλίου ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ

  ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ