15ο Olympia Basketball Camp – Νίκος Μπουντούρης – Κρόνος Α.Ο. Γέρακα

Αγαπητοί γονείς,

Σας γνωστοποιούμε την παρακάτω ενδιαφέρουσα πληροφορία για τα καλοκαιρινά camp των παιδιών μας, όπως διοργανώνεται από την τοπική ομάδα της περιοχής μας ΚΡΟΝΟΣ, σε συνεργασία με τον γνωστό σε όλους προπονητή Νίκο Μπουντούρη.

«Σας ανακοινώνουμε την έναρξη των εγγράφων για το 15ο OLYMPIA BASKETBALL CAMP, το οποίο οργανώνεται από τον coach Νίκο Μπουντούρη στην παιδική κατασκήνωση OLYMPIA CAMP που βρίσκεται στην ΦΡΙΞΑ Ηλείας κοντά στην αρχαία Ολυμπία. Ο coach Νίκος Μπουντούρης αισθάνεται υπερήφανος για την συνεργασία του με την συγκεκριμένη κατασκήνωση γιατί προσφέρει στους αθλητές υψηλό επίπεδο φιλοξενίας, ασφάλεια και τις κατάλληλες συνθήκες για να χαρούν το καλοκαίρι τους σε συνδυασμό με το αγαπημένο μας άθλημα.

Στο OLYMPIA BASKETBALL CAMP μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή οι ενδιαφερόμενοι εντελώς δωρεάν μέσω ΟΑΕΔ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ & ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ, αλλά και ιδιωτικά για περίοδο μίας εβδομάδας, δύο, τριών αλλά και τεσσάρων εβδομάδων.

Το πρόγραμμα ξεκινά την επομένη που κλείνουν τα σχολεία και διαρκεί έναν μήνα.

Τα καθημερινά προγράμματα περιλαμβάνουν πρωινές και απογευματινές κυκλικές προπονήσεις σε διαφορετικούς σταθμούς, προπόνηση στην πισίνα, και αγώνες και φυσικά άλλες δραστηριότητες.

Το επίπεδο είναι πολύ υψηλό, μιας και στο camp υπάρχουν πολλά παιδιά από Αθήνα που συμμετέχουν στην μεικτή ΕΣΚΑ και τις Εθνικές ομάδες, κλιμάκια Βορρά και Νότου, καθώς και παιδιά από Πάτρα και Τρίπολη, Βόλο, Θεσ/νίκη και άλλες πόλεις της Ελλάδος.

Αρκεί να σταθεί κανείς στο προπονητικό επιτελείο, που εκτός του Head Coach Νίκου Μπουντούρη, στα προγράμματα συμμετέχουν και ο Δημήτρης Αβδάλας διεθνής παίκτης του Άρη και του Σπόρτινγκ και υπεύθυνος υποδομών της Καλαμάτας 80, ο Ιωάννης Γαπκιάδης βοηθός προπονητής του Γιάννη Σιούτη στον Παναθηναϊκό, ο οποίος έχει κατακτήσει το παιδικό πρωτάθλημα Ελλάδος, ο Φώτης Καρακώστας προπονητής του Κρόνου Αγίου Δημητρίου, και ο Βολιώτης προπονητής Λάμπρος Πρέκας.

Το OLYMPIA BASKETBALL CAMP αφορά αθλητές και αθλήτριες ηλικίας από 6 έως 16 ετών.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για λεπτομέρειες στο τηλέφωνο που σας παραθέτω παρακάτω. Όσον αφορά στον ΟΑΕΔ, στα ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ & στους ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ θα σας φέρω  επαφή με τον υπεύθυνο της κατασκήνωσης για τα ταμεία.

Στα παρακάτω  link μπορείτε να παρακολουθήσετε δράσεις του OLYMPIA BASKETBALL CAMP όπως και να μπείτε στην σελίδα της κατασκήνωσης στο f/b.

https://m.youtube.com/watch?v=_2kc8G6cvWc

https://m.youtube.com/watch?v=9BpTQwmb0Sk

www.facebook.com/olympiacamp.gr

Παρακαλώ τους ενδιαφερόμενους, όπως με ενημερώσουν εγκαίρως για την προεγγραφή ώστε να καθορίσω την λίστα προτεραιότητας. Στα προγράμματα του ΟΑΕΔ υπάρχει τελική ημερομηνία έως 8 Απριλίου. Για τα υπόλοιπα ταμεία θα ενημερωθείτε.

Για την συμμετοχή στα προγράμματα θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για οποιαδήποτε βοήθεια χρειάζεστε επικοινωνήστε με τον κ. Νίκο Φραγκούλη (υπεύθυνο προπονήσεων της ομάδας Κρόνος). Τηλ. Επ/νίας 6988-599-585